Vælg hele Danmark
Søger i hele Danmark

Hvad er Baadejer.dk?

Baadejer.dk er en markedsplads hvor private kan handle internt med hinanden. Det er gratis at bruge Baadejer.dk for alle private brugere.

Hvorfor skal jeg indtaste mit mobilnummer?

På Baadejer.dk opretter du ikke din bruger med email som du er vant til. På Baadejer.dk opretter du din bruger med dit mobilnummer, har du ikke noget mobilnummer, kan du ikke oprette en bruger. Grunden til at vi bruger mobilnummer, er for at forenkle kontakten mellem køber og sælger via SMS. Samt for at validere alle brugere som oprettes, med en sms validering. Det er for at sikre, at det kun er personer fra Danmark som oprettes.

Hvordan fungerer handlen?

Sælger opretter en annonce. På annoncen kan køber skrive en SMS besked til sælger. Når sælger får og besvarer denne SMS, går den direkte til købers mobil, da køber har oprettet sig som bruger med sit mobilnummer, og herefter foregår kontakten udelukkende mellem de to parter.

Jeg vil gerne i kontakt med sælges?

Vil du i kontakt med en sælger, skal du først oprette en bruger, hvorefter du kan sende en sms til sælgeren, via annoncen som sælger har oprettet. Her efter kan sælge svare din mobil direkte med et svar til dig.

Jeg vil gerne sælge noget?

Vil du sælge? Skal du oprette en bruger eller loge ind, hvorefter du kan oprette en annonce, med det du gerne vil sælge. Du kan oprette lige så mange annoncer som du vil.

Jeg vil gerne være annoncør?

Du kan få bannerannoncer på Baadejer.dk, hvorfra vi laver et link over til din hjemmeside eller webshop. Du kan vælge mellem alle kategorier, og placeringer på siden for kun Kr. 99,- pr. måned. Kontakt os for at høre mere om Bannerannoncering.

Bud på varer

Ønsker du at byde på en vare skal du bruge SMS funtionen som du finder på annoncen.

 

Råd og Vejledning

Vi anbefaler ikke at du overfører penge uden først at have produktet.

Vi anbefaler at du undersøger markedsprisen, og sætter en realistisk pris fra start.

Brug sund fornuft når du handler over nettet